Verkoop Buitenkavels verloopt voorspoedig

T. Koolstra Nieuws

De afgelopen tijd is op meerdere locaties in Sion RijswijkBuiten gestart met de verkoop van vrije kavels. De Buitenkavels in RijswijkBuiten (www.rijswijkbuiten.nl/buitenkavels). De kavels liggen op bijzondere plekken zoals langs bevaarbaar water, langs oude structuren en of met uitzicht op groene parken.

Voor het bouwen van een woning op een kavel geldt in RijswijkBuiten een aantal spelregels. Uiteraard gelden de spelregels die voor alle nieuwbouwwoningen zijn vastgelegd in het geldende bestemmingsplan, het Bouwbesluit, de bouwverordening, het geldende beeldkwaliteitplan en overige wet- en regelgeving. Daarnaast zijn er ook specifieke spelregels voor de kavels, de zogenaamde bebouwingsvoorwaarden en beeldkwaliteitseisen.

Er zijn op dit moment in totaal circa 45 kavels verdeeld over 8 locaties. Van deze kavels zijn er 31 verkocht en 14 beschikbaar. Op de kavels zijn tot nu toe 14 woningen gerealiseerd. Dit aantal zal het komende jaar uitgebreid worden, aangezien meerdere kavelkopers een omgevingsvergunning ontvangen hebben voor de bouw van hun woning.Buitenkavels 4 20160802Buitenkavels 3 20160802

Deel dit artikel: